Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκλόνισε ο Μπακασέτας στα βραβεία ΠΣΑΠΠ: «Πάλευα με την κατάθλιψη»

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό, μιλώντας στην βράβευσή του στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ συγκλόνισε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την προηγούμενη φορά που ήταν στα βραβεία, πάλευε με την κατάθλιψη.

Αναλυτικά ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας τόνισε τα εξής:



 

«Συγχαρητήρια για αυτή την όμορφη εκδήλωση. Θα ήθελα να σχολιάσω μερικά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Άλκη για αυτή τη δύναμη ψυχής. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία αυτοί οι άνθρωποι.

Είναι διαφορετικά να βλέπεις από την τηλεόραση να βλέπεις φίλους σου να παίζουν σε απαράδεκτα γήπεδα. Να δείχνουν πως έχουν πολύ ανάγκη από πιο καλές συνθήκες για τα απλά πράγματα. Οι πιο μικρές κατηγορίες είναι ο πυρήνας του ποδοσφαίρου. Βλέπουμε την Κροατία. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 11, 5 εκατ. πληθυσμός. Συγκεκριμένα οι παίκτες που αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία είναι ήρωες γιατί το κάνουν από καθαρή αγάπη.

Έχουμε σαν αθλητές αρκετές διακρίσεις όταν σε ψηφίζουν οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό. Μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος.

Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Την τελευταία φορά που ήμουν σε αυτή τη σκηνή πάλευα με την κατάθλιψη. Θέλω να περάσω 2 μηνύματα. Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν συνάδελφοί μου με πολύ χειρότερα. Όλοι περνάμε δύσκολα αλλά δεν πρέπει να μην τα παρατάμε ποτέ. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο την οικογένειά μου».

eleftherostypos.gr