Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Βασίλης Τρωγάδης, υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Βέλου-Βόχας

Με κύριο σύνθημα του πως «Μπορούμε Καλύτερα», ο Βασίλης Τρωγάδης, τέως αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Βέλου – Βόχας (2011-2020) και τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2021- Αύγουστος 2022), ανακοίνωσε την κάθοδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δήμαρχος, καλώντας τους συνδημότες και συνδημότισσες του να συνδιαμορφώσουν από κοινού την επόμενη μέρα του Δήμου.
 

Αναλυτικά το κείμενο ανακοίνωσης της υποψηφιότητας:

Καλημέρα σε όλες και σε όλους σας.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο, θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο μας.

Σε έναν Δήμο όμορφο, με ανθρώπους επιτυχημένους και εξαίρετους σε κάθε ένα από όλα τα χωριά του.

Σε έναν Δήμο με επιτυχημένους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Σε έναν Δήμο αγροτικό, με καλλιεργητές που αξίζουν τον σεβασμό όλων μας. Σε έναν Δήμο όμως και τουριστικό, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.

Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, ως αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών με δίδαξε πως δεν κατέχω το μονοπώλιο της αλήθειας.

Με δίδαξε πως ο Δήμος, σύμφωνα με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, είναι οι δημότες του και κανείς αιρετός δεν είναι «υπεράνω» των αναγκών τους.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να αναλάβω πλήρως το κομμάτι των ευθυνών που μου αναλογούν για τα λάθη και τις παραλείψεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, της οποίας υπήρξα και εγώ μέλος.

Έχω μάθει όμως από τη δουλειά μου ως μαθηματικός ότι το ζητούμενο είναι να διορθώνουμε τα λάθη και να προσπαθούμε να βρούμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις.

Για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του Δήμου μας. Για έναν Δήμο, χωρίς «θα», και ατέρμονες υποσχέσεις. Για έναν Δήμο χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις.

Για έναν Δήμο που θα μπορεί να βρίσκει αποτελεσματικότερους τρόπους επίλυσης των ζητημάτων που τον απασχολούν: Της καθαριότητας, της λειψυδρίας, των έργων υποδομής.

Για έναν Δήμο που θα μπορεί με σοβαρές προτάσεις, να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, σας καλώ, από το ρόλο του υποψήφιου δημάρχου για τον Δήμο Βέλου Βόχας, να δείξουμε πως ναι, Μπορούμε Καλύτερα!