Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Είδατε μιζέρια τις φετινές γιορτές; Όλα ήταν φίσκα -VIDEO

«Είδατε μιζέρια γύρω σας;» αναρωτήθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης που όπως μας ενημέρωσε «τα ξενοδοχεία ήταν φίσκα, τα εστιατόρια φίσκα, το λιανεμπόριο φίσκα, οι δρόμοι αδιάβατοι».

Πιο συγκεκριμένα:



 

«Επειδή πάντα στην ζωή μου είμαι άνθρωπος της πράξης θέλω να πω κάτι άλλο. Σ’ αυτές τις γιορτές, είδατε μιζέρια γύρω σας;» ρώτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με τον δημοσιογράφο του Open Δημήτρη Καμπουράκη να απαντά ότι είδε «χλιδή κι ευμάρεια».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας ότι «τα ξενοδοχεία ήταν φίσκα, τα εστιατόρια φίσκα, το λιανεμπόριο φίσκα, οι δρόμοι αδιάβατοι».

Μιλώντας για το «καλάθι του νοικοκυριού», ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «έχει φέρει μεσοσταθμική μείωση -15%, αποτελεί πλέον αντικείμενο ειδικής μελέτης της Τράπεζας της Ελλάδος, γιατί δουλεύει τόσο καλά, έχουν σταματήσει οι πολλές ειρωνείες από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι βλέπουν ότι λειτουργεί. Είναι εντυπωσιακό γιατί κινείται σε συνθήκες αποπληθωρισμού και σημειώστε ότι σε συνδυασμό με το market pass, η επίπτωση στην αγοραστική δύναμη του καταναλωτή είναι τεράστια».

rosa.gr