Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση 45χρονου στην Αρκαδία – Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 45χρονου Χαράλαμπου Ζιωτόπουλου από την περιοχή του Αρτεμισίου Αρκαδίας. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».



 

Σύμφωνα με το Missing Alert, ο Ζιωτόπουλος Χαράλαμπος, 45 ετών, εξαφανίστηκε πρωινές ώρες της 10ης Νοεμβρίου 2022. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ζιωτόπουλου Χαράλαμπου σήμερα, 03.01.2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ζιωτόπουλος Χαράλαμπος έχει ύψος 1.80 μ., έχει βάρος 100 kg, έχει καστανά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.