Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση στο Κεφαλάρι Κορινθίας

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση στο Κεφαλάρι Κορινθίας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.
Η πορεία θα ξεκινήσει από το χωριό, κι ακολουθώντας το κλασικό μονοπάτι περνώντας από πολύ όμορφο δάσος Ελάτων θα φτάσουμε στα ισιώματα και στο πηγάδι του Μούτσιου.
Από εκεί ακολουθώντας άλλη νέα διαδρομή θα πάμε κυκλικά για την Σπηλιά της περιοχής. 

Εδώ θα έχουμε ξεχωριστή θέα προς το χωριό, και θα πάρουμε το μονοπάτι προς τον τερματισμό, έχοντας κάνει μία όμορφη κυκλική πορεία.
Στο τέλος θα πάμε σε ταβέρνα της περιοχής.

Ω.Π.:5 B.Δ.: Α+ XΛM.: 9-10
Αναχώρηση από τα Περιβολάκια στις 08:00
Κοστολόγιο εξόρμησης 10 €

Αρχηγοί εξόρμησης
Κουνελάκης Γιάννης 6984454116
Μήτσου Ειρήνη 6945103120
Γραφείο Συλλόγου 27410-29970

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.


•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).