Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Γυναίκα αστυνομικού παρέδωσε πορτοφόλι με 2000 ευρώ!

Μια υπάλληλος γυναίκα αστυνομικού βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα. Το είχε ξεχάσει μια πελάτισσα και η γυναίκα το άνοιξε. Διαπίστωσε πως μέσα υπήρχαν 2.000 ευρώ. Δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή, όπως είπε αργότερα, να τα κρατήσει. Επικοινώνησε με τον άντρα της και άρχισαν να ψάχνουν την ηλικιωμένη που το έχασε. Λίγες ώρες αργότερα, η υπάλληλος της το παρέδιδε και η γριούλα ξεσπούσε σε δάκρυα χαράς. 

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εντιμότητα μιας γυναίκας στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην Αγία Τριάδα Μιδέας στο Ναύπλιο, η οποία βρήκε πορτοφόλι που περιείχε 2.000 ευρώ και το παρέδωσε στην κάτοχο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σε ζαχαροπλαστείο το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου όπου εργάζεται ως υπάλληλος η γυναίκα, όταν μια ηλικιωμένη μετά την αγορά της, ξέχασε το πορτοφόλι της με 2.000 ευρώ.

Η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου η οποία είναι σύζυγος εν ενεργεία αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, άμεσα κινητοποιήθηκε με τον σύζυγό της και εντόπισαν την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Ν. Ηραίο, της παρέδωσαν το πορτοφόλι με το σημαντικό ποσό, εντελώς άθικτο.

Η ηλικιωμένη από την χαρά της ξέσπασε σε κλάματα, αφού πρώτα τους χιλιοευχαρίστησε για την πράξη τους.

argolikeseidhseis.gr