Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθηνοί άνθρωποι – Ακριβοί χιμπατζήδες

Έκτακτο (Τέλη Ιανουαρίου) – έρχεται πολύ κρύο…

Έκτακτο (χειμώνας) – έχουμε μια επιδημία γρίπης…

Σε πρώτη φάση μπορούμε να κατανοήσουμε πως μας βλέπουν σαν χαζά παιδάκια? Γιατί από απλή αξιοπρέπεια ένας δημοσιογράφος ακόμα και ηλίθιος, δεν θα έβαζε ποτέ την λέξη έκτακτο, τον μήνα Ιανουάριο, για να ενημερώσει πως θα κάνει πολύ κρύο. Δεν θα το έβαζε γιατί θα γέλαγε ο κόσμος μαζί του. Όμως τώρα το γράφει. Γιατί? Γιατί ο ηλίθιος δεν είναι αυτός αλλά ο κόσμος που θα το διαβάσει και θα το θεωρήσει είδηση. Κι αυτός το έχει καταλάβει. Πως κυκλοφορούν άνθρωποι ανίκανοι πλέον να δημιουργήσουν σκέψη. Δεν μπορεί να έχει την ικανότητα σκέψης, κάποιος ο οποίος θα νοιώσει πως συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο γιατί το χειμώνα κάνει κρύο και κυκλοφορεί παντού μια κάποια μορφή γρίπης.



 

Μιλάνε κυρίως οι συνομωσιολόγοι για κάποιο σκοτεινό παγκόσμιο κέντρο εξουσίας που ελέγχει όλο το πλανήτη και είναι παντοδύναμο. Αν υπάρχει, δεν νομίζω πως είναι θέμα παντοδυναμίας. Απλά είναι ζήτημα απόλυτης αδυναμίας των κοπαδιών που ελέγχει. Ο τραμπούκος δεν βρίσκει έδαφος να απειλεί κάποιον που δεν φοβάται, απειλεί κάποιον που θα πάρει πρέφα πως είναι κοτούλα. Πολλές φορές κάποιος νταής έχει εκτοξεύσει τις απειλές του κι αν απέναντι του στέκεται κάποιος που δεν μασάει ένα σπρωξιματάκι να του κάνει εκείνος μπορεί να βάλει τα κλάματα!

Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει δουλέψει ένα ολόκληρο σύστημα για να ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τους ανθρώπους άβουλα πρόβατα. Όμως, υπάρχει το όμως. Μια μερίδα ανθρώπων έχει ΑΝΟΣΙΑ στον ιο του φόβου, της τρομοκρατίας. Σκέφτεται έξω από το κουτί, βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, μεταφράζει αλλιώς ο εγκέφαλος τις πληροφορίες που δίνονται στη μάζα. Γιατί άραγε? Ο «διαφορετικός άνθρωπος» εκείνος που κρύβει μέσα του τον εξερευνητή του μυστηρίου της ζωής, εκείνος που γοητεύεται να ταξιδέψει στα αχαρτογράφητα μέρη, εκείνος που δεν υιοθετεί τον μαζικοποιημένο τρόπο σκέψης των σκλάβων, αλλά «δημιουργεί» με ελεύθερη αντίληψη, γεννιέται έτσι ή γίνεται?

Ολοι γεννιόμαστε σκλάβοι δούλοι στην υπηρεσία, ψυχοπαθών τυράννων που έχουν κατασκευάσει ένα οικοδόμημα στα μέτρα τους. Γιατί μέσα σε όλο το υποταγμένο κοπάδι, υπάρχουν εκείνοι που σπάνε το φράχτη και φεύγουν στο δάσος?

Η προσωπική μου άποψη? Γεννιούνται έτσι. Είναι το ελαττωματικό μοντέλο, στην μαζική παραγωγή ανθρώπων σκλάβων. Υπάρχει κάτι που ξέφυγε από τους κατασκευαστές. Η κορωνο – ιστορία έφερε στην επιφάνεια αυτό το «γενετικό ελάττωμα» σε όλο του το μεγαλείο. Ισως και οι ίδιοι που κατασκεύασαν την παγκόσμια μόλυνση, η οποία τελικά μόλυνε οριστικά και ανεπανόρθωτα τα μυαλά και την υγεία των σκλάβων, μέσα στο πείραμα, όπως και σε όλα τα πειράματα, παρακολούθησαν την συμπεριφορά της ομάδας ελέγχου. (Σε κάθε πείραμα υπάρχουν δύο ομάδες, εκείνη πάνω στην οποία ασκείται το ερέθισμα (π.χ. εμβόλιο) κι εκείνη στην οποία δεν ασκείται (ανεμβολίαστος).

Το συγκεκριμένο πείραμα λειτούργησε με μυστήριο τρόπο . Γιατί ενώ ο συνεχής βομβαρδισμός περί της «σωτηρίας από το θάνατο» μέσω ενός φαρμάκου θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει ισχυρές αντιστάσεις ασθενείας στους εμβολιασμένους (έστω και σαν δύναμη placebo) και από την άλλη θα έπρεπε να έχει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τους ανεμβολίαστους (αν δεν το κάνεις θα πεθάνεις ή θα βασανιστείς αφόρητα) συνέβη το αντίθετο. Ένα μεγάλο κομμάτι της πρώτης ομάδας μετατράπηκε σε ένα μόνιμα τρομοκρατημένο και ασθενές υποκείμενο και η δεύτερη ομάδα ένοιωσε ακόμα πιο δυνατή και ελεύθερη φόβου….

Είχα διαβάσει κάπου πως σε ένα πείραμα που είχε γίνει στις αρχές του 20ου αιώνα (δεν θυμάμαι ακριβή χρονολογία) για το κοινό κρυολόγημα επειδή αυτό συναντάται στους χιμπατζήδες και τους ανθρώπους μόνο, κι επειδή οι χιμπατζήδες ήταν ακριβοί για πειράματα χρησιμοποιήθηκαν οι φοιτητές της ιατρικής.

Νομίζω πως τα σύγχρονα πειράματα θα έχουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα σχετικά με τα πειραματόζωα. Οι χιμπατζήδες κοστίζουν….

fantastikeskatastaseis