Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Αϊβαλής: Απάντηση στην αποχαιρετιστήρια επιστολή Δήμητρας Παπαλαμπροπούλου 

ΠΡΟΣ

ΤΗΝ (ΠΡΩΗΝ) ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ

κα ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

Η Δημόσια Ευχαριστήρια επιστολή σας ( Αποχαιρετιστήρια επιστολή Δήμητρας Παπαλαμπροπούλου ) προς όλους εμάς που συνεργαστήκαμε στην αυτοδιοικητική σας πορεία, αν μη τι άλλο, δε θα με άφηνε προσωπικά αδιάφορο και απλό αναγνώστη των γραφομένων σας και κατ’ επέκταση όλων αυτών που νιώθετε για τα 44 χρόνια πορείας-εμπειρίας στο Δήμο μας.


Είχα την τιμή να συνοδοιπορήσω αυτοδιοικητικά μαζί σας, όντας αντιδήμαρχος-αναπληρωτής Δημάρχου, για 16 μήνες (2007-2008) και ως Δημοτικός σύμβουλος ως τα τέλη του 2010. Η συνεργασία μας ήταν ΑΨΟΓΗ σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς γιατί εδράστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και την απόλυτη εμπιστοσύνη. Με τον πρώην  Δήμαρχο αείμνηστο  Κ. Καλαντζή, Μαζί, αλλά και με το υπόλοιπο προσωπικό του Δήμου μας, δώσαμε καθημερινό αγώνα για την επίλυση όλων των προβλημάτων του Δήμου μας σε Διοικητικό και Οικονομικό επίπεδο. Βρεθήκαμε μπροστά σε δύσκολα θέματα προς επίλυση, όμως με άοκνη εργασία ωρών (έως και 12ώρο) με καλή διάθεση, διάλογο, ηρεμία δίναμε κάθε φορά λύση προς το συμφέρον πάντα του Δήμου μας.

Σας χαρακτήριζε στη δουλειά σας η τελειότητα με την οποία διαπραγματευόσασταν τα θέματα η οποία απόρεε από τη σχολαστική σπουδή και γνώση. Εξαντλούσατε τη νομοθεσία για τη συγγραφή των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να είναι πλήρεις, νόμιμες και τεκμηριωμένες.

Αν μου ζητούσαν να σας χαρακτηρίσω θα σας αποκαλούσα ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ του Δήμου μας, με την καλοσύνη σας και την υπομονή σας δημιουργούσατε το κατάλληλο κλίμα διαλόγου και συνεργασίας με τους αιρετούς. Γιατί εντέλει όσοι ασχοληθήκαμε με τη Διοίκηση του Δήμου μας (αιρετοί-υπάλληλοι) μοναδικός στόχος μας ήταν να προχωρήσουμε το Δήμο μας λίγο πιο μπροστά, να τον σηκώσουμε λίγο πιο ψηλά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία μας (έστω και βραχεία).

Σας εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή.

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κ.  Αϊβαλής

Δημότης Νεμέας