Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νυχτερινά «μαγειρέματα» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Μυστική συνάντηση σε σπίτι γνωστού εκδότη είχαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (τη μέρα που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις εκλογές) εκπρόσωποι των τριών κομμάτων, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «New York Press», επικαλούμενη δημοσιογραφικές πηγές.



 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν – σύμφωνα με την εφημερίδα – η διερεύνηση όλων των πιθανών συνδυασμών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας μετά τις εκλογές, προκειμένου να υπάρξει «σταθερότητα», όπως επιδιώκει άλλωστε και ο ΝΑΤΟικός παράγοντας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως εκ μέρους της ΝΔ συμμετείχε ο Γ. Γεραπετρίτης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Παππάς και από το ΠΑΣΟΚ ο Χ. Καστανίδης.

«Στη βάση της συμφωνίας τους στα βασικά, οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων δεσμεύτηκαν να εξαντλήσουν μετεκλογικά όλες τις δυνατότητες για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας», σχολιάζει η εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας «εξ Αμερικής» αυτό που …ο κόσμος έχει τούμπανο στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές και αναμένονται οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποκάλυψη.

rizospastis.gr