Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Δεν θα είναι μόνο η Κρήτη μπλε αλλά όλη η χώρα»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στα Χανιά για την πρώτη του προεκλογική ομιλία, συνεχίζοντας τις μεγάλες και χωρίς αντίκρυσμα υποσχέσεις.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες των Χανίων, τονίζοντας πως βρίσκεται στον τόπο του και στις ρίζες του, κάτι που του δίνει «κουράγιο για τον εκλογικό αγώνα», ενώ υπογράμμισε πως δεν επέλεξε τυχαία να μιλήσει σήμερα εκεί. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και στους γονείς του, λέγοντας ότι αισθάνεται την παρουσία του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη σε αυτή τη συγκέντρωση.



 

Ο πρωθυπουργός, δήλωσε με αισιοδοξία, αναφορικά με την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, πως δεν θα είναι μόνο η Κρήτη, αλλά όλη η χώρα μπλε, «γιατί ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά συμφορά, αλλά προκοπή».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τέσσερα αυτά χρόνια αναφέροντας, μεταξύ άλλων, την υβριδική απειλή στα σύνορα, την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σημασία μίας «ισχυρής και αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας» ενώ δεσμεύτηκε ότι η οικονομία θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή, καθώς με ισχυρή κυβέρνηση «θα έχουμε επενδυτική βαθμίδα και εδώ στα Χανιά». Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει πει ποτέ ψέμματα ούτε έχει υποσχεθεί έργα που ποτέ δεν έγιναν.

«Έγιναν όλα τέλεια; όχι θα πω πρώτος εγώ», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η τομέας της Υγείας, σύμφωνα με τον ίδιο, παραμένει ο μεγάλος ασθενής, ανακοινώνοντας ότι θα δοθούν χρήματα για να εκσυγχρονιστούν τα νοσοκομεία στην Κρήτη, ενώ και για την Παιδεία είπε πως θα δοθεί χρηματοδότηση.

«Στις 21 Μαΐου όλη η Κρήτη θα είναι γαλάζια σαν τη θάλασσα και τον ουρανό της όπως και η Ελλάδα» είπε στο τέλος της ομιλίας του ο πρωθυπουργός.

Με πληροφορίες: hania.news