Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το κόμμα «Έλληνες» κατεβαίνει στις εκλογές ο Ηλίας Κασιδιάρης – Η δήλωσή του

Υποψήφιος με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης στις εκλογές της 21ης Μαΐου όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη (26/4). Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής επισημαίνει πως «πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή» το κόμμα στο οποίο συμμετέχει.

«Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» επισημαίνει ο Ηλίας Κασιδιάρης.




 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το “Εθνικό Κόμμα Έλληνες” με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια. Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος.

Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».

Η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», είπε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε και επίσημα «την πραγματική του πρόθεση να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου».

Η δικηγόρος του δήλωσε, επίσης, πως η απόφαση Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές «ήταν μετά από ώριμη σκέψη».

newsbeast.gr