Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί, που υποτίθεται είναι έξυπνοι και διαβασμένοι άνθρωποι. Σε μια τόσο σοβαρή καμπή για τη πατρίδα μας και για το λαό μας, βλέπω παντού σχόλια, αναρτήσεις, εικονίτσες ή διάφορες εξυπνάδες με σοβαρότατα ζητήματα. Λες και μερικοί νομίζουν πως είναι παιδάκια που παίζουν στη παιδική χαρά.

Τι στ΄αλήθεια είναι ουσιώδες να δούμε σ΄αυτές τις εκλογές, όσο μας αφήσουν να δουν, γιατί μεταξύ ψεύτικων δημοσκοπήσεων, απαγόρευση συμμετοχής κομμάτων κλπ, η εικόνα θα είναι αλλοιωμένη, αλλά ποιο είναι το ουσιώδες? ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ, που κατευθύνονται οι πολίτες.



 

Το να γελάνε λοιπόν μερικοί με την απαγόρευση του Εμφιετζόγλου ή του Κασιδιάρη να κατέβουν στις εκλογές, το να φτιάχνουν ανέκδοτα για το λεγόμενο πατριωτικό χώρο, και να χλευάζουν ένα μεγάλο μέρος των πολιτών σαν ψεκασμένους, φασίστες ή ηλίθιους, δεν διαφέρει σε τίποτα με εκείνους που ισοπέδωναν χωρίς σκέψη τους ανεμβολίαστους σαν φαιδρούς ή επικίνδυνους.

Μια ζωή σ΄αυτήν εδώ τη ταλαίπωρη πατρίδα οι αναλύσεις πολιτικού χαρακτήρα στηριζόντουσαν σε μια επιφάνεια ηλίθιου διχασμού και εύκολης επεξεργασίας των δεδομένων. Όποιοι ψηφίσουν κόμματα που ανήκουν σε όσους παρουσιάζονται σαν πατριωτική δεξιά είναι φασίστες, όσοι ψηφίσουν κόμματα που ανήκουν στην αριστερά είναι κουμουνιστοσυμορίτες.

Που ζει αυτός ο κόσμος ακόμα? Στο περασμένο αιώνα? Στις πηγάδες ή στη κόκκινη πλατεία? Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στο κίνδυνο μιας παγκόσμιας τυραννίας, ενός δυστοπικού μέλλοντος, που όμοιο δεν θα έχει γνωρίσει. Η δική μας πατρίδα ξεπουλιέται φθηνά, και ο ρόλος που μας έχουν δώσει, δηλαδή του δούλου σε μια αποικία, δεν είναι ιδέα κάποιων αλλά η ζοφερή πραγματικότητα.

Οπότε το ζήτημα είναι να πεις τη μ@λακία σου για να αποδείξεις αν είσαι πολύ πατριώτης ή πολύ επαναστάτης ή να δεις που «σέρνεται» το κοπάδι και κυρίως ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Αν αύριο το κόμμα ενός π.χ. ακροδεξιού, πάρει μισό εκατομμύριο ψήφους η απάντηση είναι «έλα μωρέ τους παλιοφασίστες» και ξεμπέρδεψες? Όταν ένα άλλο κίνημα που μπορεί να έχει άξιους και ηθικούς ανθρώπους προσπαθεί να αναδυθεί μέσα από το βούρκο η απάντηση είναι «χαφιές θα είναι γιατί ξεπήδησε από το πουθενά» επειδή δεν ανήκει στα γνωστά μαντριά? Όταν κάποιος προσπαθεί να ισορροπήσει με μια λογική μεταξύ του πατριωτισμού του και του ανθρωπισμού του, ανάλογα με το πόσες φορές θα προφέρει τη λέξη Ελλάδα και πόσες φορές τη λέξη άνθρωπος θα τον ζυγίσεις για να δεις που γέρνει και θα τον ονομάσεις ή φασίστα ή αναρχοάπλυτο ?

Τι αηδίες και υπερφίαλα συμπεράσματα είναι αυτά που φουσκώνουν το μυαλό σας που όλα τα ξέρει?

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα ψηφίσουν πάλι εκείνους που τους κοροϊδεύουν τόσα χρόνια? Τι τους εμποδίζει να βγουν από αυτή τη μιζέρια? Είναι ξεγραμμένοι? Πεθαμένα μυαλά? Φοβισμένοι? Νοιώθουν μάταιο να κάνουν κάτι άλλο τι?

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν να ρίξουν τη ψήφο τους σε κάποιον που έχει σημαία του ένα ναζιστικό σύμβολο? Είναι φασίστες? Είναι ναζί? Είναι μήπως απελπισμένοι και αηδιασμένοι από μια εξαπατημένη δημοκρατία που περιφρονεί και εξοντώνει τους πολίτες?

Ποιοι είναι εκείνοι που με πολύ μελετημένες τεχνικές κατευθύνουν τα μυαλά του κόσμου σε αντιλήψεις του είδους, όποιος αγαπάει τη πατρίδα είναι φασίστας ή όποιος θέλει μια πανανθρώπινη δίκαιη κοινωνία είναι συμμορίτης με το κονσερβοκούτι? Ποιοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να αναμοχλεύουν τα πάθη και να διχάζουν τους Έλληνες, οι οποίοι Έλληνες αυτή τη στιγμή και η ζωή τους ορίζεται από άλλες συμφορές, που αντικατοπτρίζουν το πόλεμο που τώρα διεξάγεται? Οι συνεχιστές των δοσίλογων της κατοχής? Οι απόγονοι των προδοτών της Βάρκιζας? Τα παιδιά των ψυχροπολεμικών χαφιέδων? Ένας ασύστολος πλουτισμός ελάχιστων και μια συνεχής κάθοδος του βιοτικού επιπέδου των πολλών. Μια παγκόσμια πνευματική κατάπτωση, καταπάτηση όλων των κανόνων ηθικής και δικαιοσύνης, δημιουργία μιας παγκόσμιας τυραννίας και αυτοματοποίησης της ανθρώπινης ζωής σε οργουελικό μοντέλο.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να επιτρέπουν στον εαυτό τους άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται πνευματικοί, επαναστάτες ή πατριώτες, να παίζουν ανόητα παιχνίδια, καταπίνοντας αμάσητα τα όσα τους πλασάρουν οι επαγγελματίες προπαγανδιστές του συστήματος. Γιατί αν το κάνουν είναι ηλίθιοι, ανίκανοι να ξεκολλήσουν από τα νύχια των πολιτικών δεινόσαυρων.

Ποια είναι τα ζητήματα που θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα στα μυαλά μας στο σκοτεινό παρόν που ζούμε?

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ, ΑΙΓΑΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ» ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΧΕΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΓΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

Ναι, έχουμε τόσο πλούτο που αν δεν ήμασταν υποδουλωμένη αποικία ο λαός θα ζούσε στην απόλυτη ευημερία και η πατρίδα μας θα μεγαλουργούσε.

Ποιος προτείνει σοβαρές λύσεις για όλα αυτά? Να τον δοκιμάσω και αν αποδειχτεί κι αυτός αλήτης και ψεύτης , ο επόμενος.

Το μόνο που δεν έχω διάθεση να δοκιμάσω είναι εκείνους που προκάλεσαν όλη αυτή τη συμφορά και τους άλλους που η επανάσταση τους ορίζεται ανάμεσα σε συνθήματα παπαγάλων και πορείες τύπου λιτανεία επιταφίου με τα λάβαρα αραχνιασμένα.

Κι όσο για όλους όσους θέλουμε να δούμε και τους υπόλοιπους λαούς να μην είναι σκλαβωμένοι, πρέπει πρώτα να βρούμε το τρόπο να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ και ίσως έτσι να δώσουμε ένα παράδειγμα και στους υπόλοιπους τι να κάνουν για να το καταφέρουν.

fantastikeskatastaseis