Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος αστυνομικός στο Άργος

Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Κανάρη, στο Άργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr νεκρός είναι ο 33χρονος Α.Π. ο οποίος υπηρετούσε στην Ασφάλεια του Άργους.



 

Όλα έγιναν στις 6 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου όταν ο άτυχος 33χρονος αστυνομικός που οδηγούσε ένα μικρού κυβισμού μηχανάκι πηγαίνοντας στο σπίτι του και κάτω από ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε ξύλινη κολόνα ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Στο τροχαίο εμπλέκεται και ένα όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος που πιθανόν προσπάθησε να αποφύγει ο 33χρονος.

Ο ηλικιωμένος, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι και γείτονας του. Το τμήμα τροχαίας Άργους Μυκηνών συνεχίζει την έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την απώλεια, μετά από τροχαίο, του αστυνομικού Ανδρέα Παπαϊωάννου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Αρχιφύλακα ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ανδρέα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, για την απρόσμενη απώλεια του, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος που έλαβε χώρα την 03/05/2023.

Η απουσία του γεμίζει με θλίψη τις καρδιές όχι μόνο των συναδέλφων του αλλά και των πολιτών του Άργους. Ωστόσο θα θυμόμαστε για πάντα το ήθος και την ευγένεια του.

Καλό Παράδεισο σ’ έναν εξαίρετο συνάδελφο και φίλο.

Το πλατύ του χαμόγελο θα μας συντροφεύει για πάντα.