Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαία Ολυμπία: 5χρονη υπέστη κάταγμα κρανίου σε παιδική χαρά

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται 5χρονο κοριτσάκι το οποίο υπέστη κάταγμα κρανίου, ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία.

Το ατύχημα σημειώθηκε, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το παιδί σκόνταψε σε σίδερα που εξείχαν στο τσιμέντο και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κρανίου. 

Ο πατέρας της μικρής τόνισε πως το κοριτσάκι έσκισε το πρόσωπό της ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο Καραμανδάνειο όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η οικογένεια του παιδιού που χτύπησε στην παιδική χαρά σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρά το σοβαρό ατύχημα, η παιδική χαρά παραμένει ανοιχτή και η πρόσβαση στο σημείο δεν έχει απαγορευτεί.

topontiki.gr