Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου της Κατερίνας Ταγαρά στην Κόρινθο -VIDEO

“Πρασίνισε” η Κολοκοτρώνη το Σάββατο το απόγευμα 6 Μάϊου στα Εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου της Υποψήφιας Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Νομού Κορινθίας Κατερίνας Ταγαρά

Πολλοί φίλοι, στελέχη του Κινήματος, στελέχη της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής,
στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνάδερφοί της, απλοί ψηφοφόροι
ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και πήγαν να την ακούσουν και να της ευχηθούν καλή επιτυχία.
Πάνω από 600 άτομα παρέστησαν στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου
και όλοι έλεγαν ότι η εκδήλωση θύμησε ένδοξες ημέρες του ΠΑΣΟΚ το 1981.

Κατερίνα Ταγαρά
Δικηγόρος «Παρ’ Αρείω Πάγω»
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας
Αν. Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΠΑΣΟΚ

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Με τιμάτε ιδιαίτερα με την παρουσία σας, όλοι. Σας ευχαριστώ». Με τις φράσεις αυτές, ξεκίνησε την ομιλία της, η Κατερίνα Ταγαρά, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κιν.Αλ. Κορινθίας, το απόγευμα του Σαββάτου (6/5), στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου, στην οδό Κολοκοτρώνη…

Η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, πρωτοτύπησε, μιλώντας στο δρόμο και όχι σε κάποιο οργανωμένο χώρο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ίδια, στους ανθρώπους που καλούσε προσωπικά τις προηγούμενες ημέρες, έλεγε χαρακτηριστικά: “Τολμώ να κάνω μια ομιλία στο δρόμο”. Το τόλμησε, λοιπόν και δικαιώθηκε, η Κατερίνα Ταγαρά, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και η συγκίνησή της, για την ανταπόκριση των πολιτών της Κορινθίας και την υποστήριξή τους, στο πρόσωπό της, έκδηλη.

«Το μήνυμα είναι ένα: Αλλαγή. Αλλαγή, για να μπορέσουμε να δούμε ένα καλύτερο τόπο. Μια καλύτερη Ελλάδα. Μια καλύτερη Κορινθία», ανέφερε η Κατερίνα Ταγαρά ξεκινώντας την ομιλία της.

Στη συνέχεια μίλησε για την δεινή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα στους τομείς της οικονομίας, της εργασίας, της ασφάλειας, της ποιότητας της δημοκρατίας. Όπως τόνισε, «δεν βλέπουμε πουθενά ένα συγκροτημένο αναπτυξιακό σχέδιο με βάση τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, όπως η μεταποίηση, ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας». Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι αξιόπιστος ομιλητής. Βλέπουμε ότι πέρασαν τα χρόνια και πάλι, οι μνήμες είναι νωπές από το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, το σκίσιμο των Μνημονίων, ο φόβος της εξόδου από την Ευρωζώνη.

“Από την άλλη, είναι το ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, του ιδρυτή, με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη. Είναι το ΠΑΣΟΚ που έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που μπορεί να σταθεί και να δώσει λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα”, πρόσθεσε και στη συνέχεια ανέπτυξε τις 12 προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τη «νέα γενναία αλλαγή».

“Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, αν δεν υπάρξουν συναρμόδια Υπουργεία που θα ασκήσουν πολιτική κοινωνική, υπέρ του αγρότη για να μπορέσει να ξαναγεννηθεί ο αγροτικός κόσμος και τα προϊόντα να διοχετευθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν υπάρχει μέλλον. Η σταφίδα, που βγάζει η Κορινθιακή γη, δεν έχει προέλευση, όπως η φέτα. Δεν προστατεύονται πολλά αγροτικά προϊόντα, τα οποία είναι μοναδικά. Όλα αυτά, έχουν να κάνουν με πολιτική. Λείπει η βούληση η πολιτική. Όλα αυτά, είναι στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ μπορεί. Το ΠΑΣΟΚ έχει τις λύσεις. Το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να κυβερνήσει”.

Η Κατερίνα Ταγαρά, ολοκλήρωσε μέσα σε χειροκροτήματα την ομιλία της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ονειρεύομαι ένα μέλλον καλό για τα παιδιά μας. Αυτό είναι το σημαντικό. Να βγούνε άξιοι άνθρωποι μπροστά. Με όραμα. Να μπορέσουν να κυβερνήσουν. Να είναι καλοί άνθρωποι. Να μπορέσουν να συνεργαστούν και να μην κοιτάν την τσέπη τους. Μπροστά οι έντιμοι λοιπόν. Αυτό είναι το σύνθημα. Αυτό είναι και θα είναι. Η κοινωνία στο προσκήνιο. Η Κορινθία στο προσκήνιο».

korinthosnews