Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Επτά νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – VIDEO

Σε γειτονιά της φρίκης είχε εξελιχθεί η περιοχή που μεγάλωνε η 12χρονη, αφού όλο και περισσότερα πρόσωπα εμπλέκονται στους βιασμούς του κοριτσιού.

Πρόσωπα της διπλανής πόρτας και όλα στη γειτονιά του Ηλία Μίχου είναι και οι 7 νέοι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό έναντι αμοιβής της 12χρονης στα Σεπόλια. 

Πρόκειται για αλλοδαπούς επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή αλλά και για δύο Έλληνες μουσουλμάνους, πατέρα και γιο, που φέρεται να βίαζαν το κορίτσι έναντι 50 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι συλληφθέντες είναι ένας 47χρονος αλλοδαπός στο κινητό του οποίου βρέθηκε και βίντεο με την ανήλικη, δύο άλλοι αλλοδαποί 52 και 36 ετών, άλλοι δύο 44 και 28 ετών αντίστοιχα και δύο ημεδαποί 48 και 21 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος αλλοδαπός διατηρεί κατάστημα ψιλικών απέναντι από το σχολείο της 12χρονης. Επίσης ανάμεσα στους κατηγορούμενος ένας αλλοδαπός έχει κατάστημα με κινητά τηλέφωνα και ένας άλλος κουρείο.

Και οι 7 συλληφθέντες φέρεται να είχαν συναντηθεί περισσότερες από μία φορά με την 12χρονη.

Οι νέες συλλήψεις προέκυψαν μετά την τελευταία, έκτη κατά σειρά, συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στις αρχές Απριλίου.

Τότε είχε περιγράψει τα συγκεκριμένα πρόσωπα και είχε δώσει πληροφορίες για τα σημεία που τους είχε συναντήσει, για τα αυτοκίνητά τους και άλλες λεπτομέρειες που βοήθησαν στην ταυτοποίησή τους σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές μέσα από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί, κυρίως του Ηλία Μίχου.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα από την ΕΛΑΣ, έδειξαν στη 12χρονη τουλάχιστον 25 φωτογραφίες υπόπτων μεταξύ των οποίων και των 7, τους οποίους και αναγνώρισε.

Συνολικά από την αρχή της έρευνας για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 31 άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις 7 νέες συλλήψεις ανοίγει νέος κύκλος των ανακριτικών ερευνών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα.

megatv