Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαινιάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» στο λιμάνι Κορίνθου

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα και ξεκίνησε την λειτουργία της η «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023», η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Συμμετέχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που προέρχονται από τους χώρους των τροφίμων και ποτών, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας ,του τουρισμού και των υπηρεσιών.



Η «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρ. Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή, κ. Χρήστου Σταικούρα, τουΤέως Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, τουΠρ. Υπουργού και Υποψήφιου Βουλευτή, κ.Κώστα Σκανδαλίδη. Επίσης έδωσαν το παρόν ο Τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής, κ. Χρίστος Δήμας, Τ. Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος και Υποψήφιος Βουλευτής, κ. Νικόλαος Ταγαράς,, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, η Υποψήφια βουλεύτρια, κα Κατερίνα ΤαγαράΓΓ του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Βλάσης Τσιώτος, καθώς οι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Και η επιμελητηριακή κοινότητα ήταν εκεί. Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κα Σοφία Κουνενάκη Ευφραίμογλου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ιωάννης Βουτσινάς, η Πρόεδρος τουΕμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κα Σοφία ΚουνενάκηΕυφραίμογλου, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Παύλος Ραβανής, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο κ. Γιώργος Παπαμανώλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Γιάννης Παναρίτης, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας.

 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις εδώ: https://exkor.korinthiacc.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/