Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στη 87η ΔΕΘ 2023

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 87η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η 87η ΔΕΘ, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπλέον, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ ΑΕ, σχεδιάζει τη διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας, Τροφίμων και Ποτών. Στη φετινή διοργάνωση, ο θεσμός της τιμώμενης χώρας θα φιλοξενήσει τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας.
Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/meWmbCm9onAFvC5b6

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών στην ΔΕΘ 2023

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Ιουλίου 2023

Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα κυμανθεί από μηδενικό έως και το ελάχιστο δυνατό (στην περίπτωση πολλών συμμετοχών).

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2023.

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27410 24464 (εσωτ. 937) ή στο media@korinthiacc.gr.

Πληροφορίες για την έκθεση: www.thessalonikifair.gr/el