Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μούσχουρας Γεώργιος του Νικολάου, Υποψήφιος με τον Κώστα Φρούσιο

Αγρότης (Παραγωγός Οίνου.)

Ζω και εργάζομαι στην Νεμέα έγγαμος πατέρας 3 παιδιών.

Η αγάπη μου για την Νεμέα και η εμπιστοσύνη μου στον επικεφαλής και στο πρόγραμμα του ψηφοδελτίου Συνεργασία πολιτών Νεμέας του Κώστα Φρούσιου με έκανε να ασχοληθώ με τα κοινά για δεύτερη φορά στο πλευρό του χωρίς κανένα ενδοιασμό και αμφιβολία για την ανάπτυξη και γενικότερα το μέλλον του τόπου μας.

Οι εθελοντικές μου δραστηριότητες σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο αλλά και σε καθημερινή βάση στο πλευρό του Δήμου Νεμέας και σε όποιον και όπου χρειαστεί ανιδιοτελώς αποδεικνύει εμπράκτως Ότι Αγαπάω και νοιάζομαι αυτόν τον τόπο που μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και προ πάντων τους συντοπίτες μου..

Ζητάω να με τιμήσατε με την ψήφο σας και να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να μπορέσουμε μαζί με περισσότερη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα με καινούργιες ιδέες και πολύ όρεξη για δουλειά..

Σας υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών της ζωής μας, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την Ανάπτυξη και Ανάδειξη του Δήμου μας.

Εύχομαι σε όλους Καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.