Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η αθλητική παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Μια νέα μέρα ξημέρωσε και η κατασκήνωσή μας επαναλειτουργεί πλήρως έπειτα από τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών!

Χθες έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε απόσταση από την κατασκήνωσή μας κινητοποιηθήκαμε άμεσα και δράσαμε ακολουθώντας πιστά το σχέδιο εκκένωσης που είχε καταρτιστεί για την εταιρία μας, υπό την πλήρη καθοδήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, Σπύρου Καραβούλη και της ομάδας αντιμετώπισης κρίσης (ΟΑΚ) της SPORTCAMP.



 

Έπειτα από την εντολή εκκένωσης που λάβαμε από τις αρμόδιες αρχές, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, όπου βρίσκονταν διαρκώς όλα τα στελέχη της κατασκήνωσής μας και σεκιούριτι, παραδίδοντας με απόλυτο συντονισμό και ψυχραιμία τα παιδιά σε όσους γονείς ήρθαν να τα παραλάβουν.

Οι γονείς ενημερώνονταν τακτικά πριν, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης και όλη τη χθεσινή βραδιά με sms, newsletters στα προσωπικά τους τηλέφωνα και emails καθώς και με αναρτήσεις στο website και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου μας.

Οι μικροί κατασκηνωτές μας είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν σήμερα το πρωί στην κατασκήνωση και ακολουθούν με τις ομάδες τους κανονικά το πρόγραμμά τους.

Από τις 15:00 και ύστερα, θα παραλαμβάνουμε ξανά όσους κατασκηνωτές αποχώρησαν χθες και είμαστε σε συνεργασία με τους γονείς για την επιστροφή τους σε κατασκηνωτικούς ρυθμούς.

Το προσωπικό της κατασκήνωσης SPORTCAMP είναι έτοιμο για να τους υποδεχθεί και να συνεχίσει με αγάπη τη φροντίδα & την ψυχαγωγία των παιδιών όπως κάνει εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί κανονικά στο 2744023999.

——————————————————————————————————

– Θέλουμε να ευχαριστήσουμε καταρχάς τους υπέροχους κατασκηνωτές μας που δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, συνεργάστηκαν αρμονικά με τους ομαδάρχες τους και όλα τα στελέχη της κατασκήνωσης και τελικά … μετέτρεψαν το Κλειστό Γυμναστήριο σε έναν χώρο που κάποια δάκρυα συγκίνησης μετατράπηκαν τελικά σε πλατιά χαμόγελα και ένιωσαν ότι οι μικρές περιπέτειες μας κάνουν πιο δυνατούς!

– Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών κατασκηνωτών μας που μας εμπιστεύτηκαν, ακολούθησαν τις οδηγίες μας χωρίς δισταγμό και τέλος … μας κατέκλυσαν με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης για τη διαχείριση αυτής της κρίσης.

– Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κ. Γεώργιο Γκιώνη και τους Αντιδημάρχους κ. Σάκη Παπαθανασίου και κ. Θανάση Μουζάκη για την αμεσότητα, μιας και ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και τον δυναμισμό που επέδειξαν για να στηρίξουν την εκκένωση της κατασκήνωσης με ταχύτητα και ασφάλεια καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

– Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Κορινθίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και όλες τις αρμόδιες αρχές για την εξαιρετική συνεργασία και την άμεση κινητοποίηση και δράση τους.

– Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Λυκείου Λουτρακίου για τη διάθεση του προαύλιου χώρου του σχολείου.

– Ευχαριστούμε τις εθελοντικές ομάδες Δασοπροστασίας του Δήμου μας και τους συγχαίρουμε για το θάρρος τους.

– Ευχαριστούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την έγκαιρη ενημέρωση και τη μετάδοση έγκυρων πληροφοριών.

– Ευχαριστούμε την εταιρία «HeraionTours», τα ΚΤΕΛ Κορινθίας, τα μέλη του σωματείου των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κορινθίας.

– Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις «UMAMI»και «Τα πάντα όλα» & «Avenue24».

– Ευχαριστούμε την επιχείρηση «HellenicBakeryAEPietris» για την άμεση παράδοση της παραγγελίας SPORTCAMP για τα γεύματα των μικρών κατασκηνωτών και του προσωπικού μας.

– Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της κοινωνίας μας για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν εφόσον χρειαστεί.

Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!