Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σπύρος Ζαχαριάς: Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους διαφορετικής διάρκειας

– Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους διαφορετικής διάρκειας.
Παρόλα αυτά, όλοι οι κύκλοι ζωής έχουν κάτι κοινό κι αυτό είναι η στιγμή που κλείνουν.
Μετά από 13 χρόνια προσφοράς στον Α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Κορινθίων, ήρθε η ώρα για την αλλαγή της αυτοδιοικητικής σελίδας και πορείας μου.

Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του Δημήτρη Πτωχού, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για να συμμετέχω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού του ”Η Πελοπόννησος Μπροστά” στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Με αυτόν επικεφαλής και τα υπόλοιπα άξια στελέχη του συνδυασμού, θα δώσουμε τον άδολο και ωραίο αγώνα μας.
Είναι προφανές για να μπορέσω να αφοσιωθώ σε αυτό το νέο στόχο, σε αυτό το νέο σκοπό, ότι θα πρέπει να παραιτηθώ από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης που κατέχω μέχρι σήμερα στο Δήμο Κορινθίων, παραμένοντας δημοτικός σύμβουλος έως το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους προέδρους, αντιπροέδρους και τα μέλη των δημοτικών νομικών προσώπων, τον γενικό γραμματέα, τους ειδικούς συνεργάτες και κυρίως τους υπαλλήλους του Δήμου Κορινθίων για την συνεργασία μας, η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν άψογη και εξαιρετικά εποικοδομητική.

Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια ορμή και κυρίως την ίδια διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, στον συνδημότη, στον κάτοικο της αγαπημένης Κορινθίας μας, παραμένω σεμνός, ταπεινός, απλά ένας από εσάς.
«Τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που δεν κάναμε ακόμα».

Με τιμή,

Σπύρος Ζαχαριάς

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

Περιφέρειας Πελοποννήσου