Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε βάρος του διανομέα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 50χρονο

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 27χρονος διανομέας, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά τον θάνατο 50χρονου τον οποίο ξυλοκόπησε στη διάρκεια διαπληκτισμού τους, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Το γεγονός συνέβη τις μεσημβρινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, στο κέντρο της πόλης. Αιτία του διαπληκτισμού φέρεται να αποτέλεσε η παρατήρηση του 50χρονου στον 27χρονο διανομέα για την πρόσβασή του με το μηχανάκι του από πεζόδρομο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, «ο 27χρονος διανομέας προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες, χθες, κατέληξε».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2023), στο κέντρο της πόλης, 27χρονος ημεδαπός προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε.

»Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

»Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

megatv