Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θανάσης Παπαδάς: ”Φεύγω από τις εκλογές με το κεφάλι ψηλά”

Μετά την “περίεργη” αποχώρηση φίλων και συνεργατών από το αρχικό σχήμα της υποψηφιότητάς μου και η προσπάθεια στη συνέχεια να συναντήσω προβληματισμένους συμπολίτες μας, για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Νεμέας», όπως προβλέπεται από το νόμο, δεν έγινε αποδεκτή.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που ενίσχυσαν και ενθάρρυναν αρχικά την υποψηφιότητά μου, αψυχολόγητα και με προχειρότητα έφτιαξαν ένα αντίπαλο ψηφοδέλτιο προς εμένα, με πρόσωπα που μεταξύ τους πριν δύο μήνες δεν έλεγαν ούτε καλημέρα και το χειρότερο, έχουν εκφραστεί ο ένας για τον άλλον με τους πιο ανάρμοστους και εξευτελιστικούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θα πιέσω και δεν πρόκειται να ενοχλήσω ξανά καμία και κανέναν από εκείνους που μου είχαν υποσχεθεί ότι θα αγωνιστούμε μαζί για την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ.

Το εξάμηνο ταξίδι της προεκλογικής μου διαδρομής με τους λίγους φίλους και συνεργάτες και οι θέσεις μου για το “μελλοντικό” πρόσωπο της Νεμέας…τελειώνει εδώ..

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!

Γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη.

Καλή τύχη.

 

Νεμέα 14 Αυγούστου 2023,

Θανάσης Παπαδάς