Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Στέφανος Κασσελάκης -VIDEO

Λίγο πριν ξεκινήσει το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ένας ακόμη υποψήφιος μπαίνει στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.



 

«Eχω επίγνωση ότι δε διαθέτω κομματική προϋπηρεσία. Η προϋπηρεσία μου είναι στην εργασία, στην κοινωνική ζωή. Η υποψηφιότητα που τώρα θέτω δείχνει έναν άλλο δρόμο: Από την κοινωνία και για την κοινωνία. Αρκετές γενιές χάθηκαν. Είναι ώρα να φτιάξουμε το Ελληνικό Όνειρο που τόσο έχουμε ανάγκη. Με ένα κράτος που διασφαλίζει ισοτιμία στην ευκαιρία. Με έναν πολίτη που το μέλλον του δεν προδιαγράφεται από το πού και πώς γεννήθηκε« αναφέρει με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο X.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο του, ο κ. Κασσελάκης θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά.

Συγκεκριμένα την Τρίτη στις 19:15 θα έχει συνάντηση και συζήτηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους τάφους των Βενιζέλων.

Στις 22:00 θα επισκεφθεί το Ενετικό Λιμάνι της πόλης και θα έχει ζωντανή παρέμβαση σε δελτίο τηλεοπτικού σταθμού.

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του κ. Κασσελάκη έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν φήμες ότι αποφάσισε τελικά να κατέλθει υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Εξάλλου και ο ίδιος, πάντα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησε πλατφόρμα όπου παρουσίασε τις βασικές του θέσεις και ζήτησε από τους πολίτες να υποβάλλουν κι εκείνοι τις προτάσεις τους.