Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα Πελοπόννησος»: Ανακοίνωση υποψηφιότητας στην Π.Ε. Κορινθίας

Κοινή δήλωση Πέτρου Τατούλη και Βάκη Μπεχράκη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Μπεχράκη Ευάγγελο (Βάκη) στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Κορινθίας.

Αν και προερχόμαστε από διαφορετικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις με τον Βάκη, εκκινώντας ωστόσο από αφετηρίες κοινές, πιστεύω βαθιά ότι η επιδίωξη συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων είναι ταυτόσημη με  την κουλτούρα της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προχωρώντας ένα βήμα μπροστά δημιουργούμε και συμμετέχουμε σε ένα προοδευτικό μέτωπο συνεργασίας, επιδιώκοντας την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών της Κορινθίας μας και της Πελοποννήσου.

Ο Βάκης είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας και επικεφαλής της παράταξης Πράσινη Πελοπόννησος.

Πρόκειται για ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος που θα προσφέρει σημαντικά στην ανεξάρτητη, ανανεωμένη, ισχυρή και συμπεριληπτική μας παράταξη με τις γνώσεις του, την διάθεσή του για δουλειά και την προσήλωσή του στο καλό του τόπου  και στους συμπολίτες μας.

Ο Βάκης  έχει διατελέσει εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της ΑΕΔΙΚ (Διώρυγα της Κορίνθου), μέλος του ΔΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά και στο ΔΣ Πελοπόννησος Α.Ε. , γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Κορινθίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Από το 1993 δραστηριοποιείται στον χώρο των εξαγωγών και το Εσωτερικό Εμπόριο με κύριο αντικείμενο τα αγροτικά προϊόντα του νομού Κορινθίας ενασχόληση που συνεχίζει μέχρι σήμερα .Είναι  Πρόεδρος της εταιρείας starfruit sa, (Εξαγωγικό εμπόριο), Διαχειριστής στην εταιρεία MS Fruit (βιολογικά προϊόντα), Διαχειριστής της εταιρείας great fruit.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία  Στέλλα Στάρφα. Έχει τρία παιδιά την Παυλίνα τον Αναστάσιο και τον  Βλάσιο Ίωνα.

Τον καλωσορίζω και είμαι βέβαιος για μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία προκειμένου η Κορινθία μας να πρωταγωνιστήσει στην πελοποννησιακή, εθνική και ευρωπαϊκή οικονομία, όπως της αναλογεί άλλωστε χάρη στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».

Ευάγγελος  (Βάκης) Μπεχράκης: «Συστρατεύτομαι με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο» σε αυτόν τον κοινό αγώνα γιατί πιστεύω σε μία Πελοπόννησο που δίνει ευκαιρίες στα παιδιά της, σε μία ανεξάρτητη, ισότιμη, Πελοπόννησο. Η είσοδος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα επόμενα χρόνια , πρέπει και μπορεί να γίνει  μια Περιφερειακή Ενότητα πρωταγωνίστρια σε όλους τους κλάδους της τοπικής, εθνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας: με τα πολύτιμα προϊόντα της, το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό της απόθεμα, την κομβική γεωγραφική της θέση και κυρίως τους δημιουργικούς ανθρώπους της.

Δίνουμε προτεραιότητα στις ιδιαίτερες ανάγκες του Νομού για  σωστή και καθαρή διαχείριση των υδάτινων πόρων , την οικονομική  ανάκαμψη μέσω συγκεκριμένης Αγροτικής πολιτικής και ένα δυναμικό σχέδιο δράσης για τις πράσινες επιφάνειες και τις χρήσης Γης.

Κύριος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να απευθυνθεί στο σύνολο της κοινωνίας της Κορινθίας, επιδιώκοντας τη συμπόρευση όλων των ενεργών δυνάμεων του Νομού , των ανθρώπων  που μοιράζονται την ίδια αντίληψη, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων.

Όλοι μαζί μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας διαμορφώνουμε τις συνθήκες για την Πελοπόννησο των επόμενων δεκαετιών».