Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικη ενέδρα και εκτέλεση 6 ανδρών μέσα σε αυτοκίνητο -VIDEO

Πρόκειται για το πιο στυγερό έγκλημα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην περιοχή της Λούτσας, με τον απολογισμό να είναι έξι νεκροί.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Αρίωνος και λίγο μετά οι νεκροί εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο φέρει πλαστές γερμανικές πινακίδες κολλημένες με σελοτέιπ. 

Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στους δράστες.

Οι νεκροί είναι 6, οι 5 μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε νεκρούς έξω από ΙΧ.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα σε μία κατοικημένη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως να είναι Τούρκοι με γαλλικές πλαστικές ταυτότητες

Ναρκωτικά και πιθανότατα η εντολή να έχει δοθεί από ένα κύκλωμα αλβανικής μαφίας που βρίσκεται μέσα στις φυλακές. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζεται το γεγονός να είναι και Ρουμάνοι εκείνοι που έδωσαν την εντολή μέσα από τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαύρο αυτοκίνητο με μια μοτοσυκλέτα φέρεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, ενώ οι κάτοικοι ανέφεραν ότι ακούστηκε κάτι σαν ριπή. Βρέθηκαν μάλιστα και κάλυκες από 9άρι όπλο.

Εξετάζεται επίσης οι εκτελεστές να μην ήταν ένας αλλά δύο ή 3 ενώ φέρεται να διέφυγαν με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα.

megatv