Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού ”Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” – VIDEO, ΦΩΤΟ

8 Οκτωβρίου: Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν, διώχνουμε τη μιζέρια και Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε μια σύγχρονη, ελκυστική και καινοτόμο ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού ”Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ολόκληρη η ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Νεμέας Γιώργου Παλυβού

Στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του συνδυασμού αναφέρεται:

– Στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων της παράταξης μας, εκατοντάδες συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και έστειλαν το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής. Δίνουμε ξανά μέλλον και προοπτική στο Δήμο μας!

– Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξη σας.

– Χάρη σε όλους εσάς επίσης , είμαστε βαθιά συγκινημένοι γιατί είδαμε μετά από πολλά χρόνια , την πιο ιστορική οδό της Νεμέας , την οδό Δερβενακίων, να ζωντανεύει και να παίρνει ξανά πνοή. Δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με νύχια και με δόντια αυτή η εικόνα να αποτελεί καθημερινότητα και όχι μεμονωμένο γεγονός !

  • 8 Οκτωβρίου αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν , διώχνουμε την μιζέρια και συνεχίζουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ !