Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκλογές Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – Αποτελέσματα Νομού Κορινθίας

Αποτελέσματα εκλογών 24ης Σεπτεμβρίου – Νομός Κορινθίας

Ολοκληρώθηκαν προχθές 24 Σεπτεμβρίου 2023 οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μετά την παραίτηση του επί 15 χρόνια Προέδρου του Αλέξη Τσίπρα. Η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απέδειξε περίτρανα το ενδιαφέρον της κοινωνίας για το μέλλον όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και την συνολική του επανεκκίνηση, αλλά κυρίως για το μέλλον της χώρας.




Οι διπλές εκλογές στις 17 και στις 24 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αποτέλεσαν γιορτή της δημοκρατίας, τόσο σε εσωκομματικό επίπεδο, όσο και σε εθνικό, καθώς περισσότεροι από 40.000 πολίτες αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά και έγιναν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις 17 Σεπτεμβρίου.

Στο Νομό Κορινθίας η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα ήταν εντυπωσιακή.

2.429 παλαιά και νέα μέλη ψήφισαν στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου και 2.214 μέλη ψήφισαν στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου η Έφη Αχτσιόγλου έλαβε 810 ψήφους, ποσοστό 37,12% και ο Στέφανος Κασσελάκης 1.375 ψήφους, ποσοστό 62,88%, ενώ υπήρχαν και 32 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. συλλογικά, δημοκρατικά και ενωτικά χαράσσει την πορεία του, με σεβασμό στο παρελθόν και την ιστορία του, με προοπτική κι ελπίδα για το μέλλον, με το βλέμμα στραμμένο στο κοινό καλό. Με νέο Πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας