Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τατούλης από Κορινθία: Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε με στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» κοντά στους Κορίνθιους και συγκεκριμένα στο Μάτι (Γκιόζα), στη Γκούρα, στο Μεσινό , στον Αρχαίο Φενεό (Καλύβια) και στο Κρυονέρι.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε μετά την επαφή του με τους Κορίνθιους. «Γνωριζόμαστε καλά με το μικρό μας όνομα. Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του τόπου. Βρίσκομαι δίπλα στον καθένα από εσάς. Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου. Γνωριζόμαστε από άκρη σ’ άκρη. Μιλάμε χρόνια τώρα μαζί σας μόνο με αλήθεια και πράξεις».

«Η πολιτική μας δέσμευση είναι το τρίπτυχο “Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα ζωής και ασφάλεια”.

Έχουμε ήδη έτοιμο έναν κοστολογημένο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό για την άμεση αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, όπως είναι η επάρκεια και η ποιότητα των νερών, η αντιμετώπιση των πλημμυρών, η κυκλική οικονομία γύρω από τη διαχείριση μειζόνων περιβαλλοντικών θεμάτων, η αναβάθμιση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, η εξωστρέφεια των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών τους, η τοποθέτηση της Πελοποννήσου ακόμη πιο κεντρικά στον τουριστικό χάρτη, η ενίσχυση της καινοτομίας και, ασφαλώς, η κοινωνική προστασία και οι πολιτικές υγείας».

«Για την ανάσχεση της συρρίκνωσης της υπαίθρου και της καθοδικής πορείας της αγροτικής παραγωγής χρηματοδοτούμε άμεσα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα».

«Έχουμε δημιουργήσει την πιο ισχυρή και ανανεωμένη Νέα Πελοπόννησο, μία ομάδα έμπειρων και νέων στελεχών και τεχνοκρατών. Εγγυόμαστε μία Πελοπόννησο καλύτερη να ζεις, ισχυρότερη για την επόμενη πενταετία».