Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Α.Γ Καλλής: Κέντρο Υγείας Νεμέας – Μια θλιβερή παλιά ιστορία πριν 9 χρόνια – Σαν να μην πέρασε μία μέρα -VIDEO

Κέντρο Υγείας Νεμέας Ώρα Μηδέν. Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού έχουν το θάνατο για συντροφιά.
Αγώνας πριν από 9 χρόνια…

Κάποιοι τότε μου έγραφαν πως δυσφημώ την πόλη εγώ και οι συνεργάτες μου, πώς γίνομαι ο εχθρός της πόλης χαλώντας τις δημόσιες σχέσεις της.

Δείτε παρακαλώ όλο το φιλμ μικρού μήκους τής τότε εποχής πριν από 9 χρόνια, η φωτιά είχε ανάψει χρόνια και πριν απ’ αυτό…

Ευχαριστώ τον Μάριο Καραναστάση τον φωτογράφο μας που πάντα με στήριζε σ’ αυτόν τον αγώνα αν και την επόμενη μέρα γνώριζε πως αυτή η στάση του είχε επιπτώσεις και στην δουλειά του. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές και βαραίνουν δυστυχώς όλους τους πολιτικούς χώρους παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς είχαμε ευεργετήματα από μεμονωμένους παράγοντες της πολιτικής κυρίως αυτούς που είχαν άμεση σχέση με την Νεμέα (που τους τιμωρούσαμε κι όλας εκλογικά κι απ’ τα δύο κόμματα) που αγαπούσαν τον τόπο περισσότερο από το κόμμα τους , αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Πρώτα η Νεμέα το φώναζα και το φωνάζω ακόμη και σήμερα .
Γροθιά απέναντι στον οποιονδήποτε αποδομεί την πόλη μας.

Στηρίξτε επιτέλους Νεμεάτες όπου κι αν βρίσκονται (εννοείται βεβαίως υπερασπιστές της δημοκρατίας) για να υπηρετεί η πολιτική την Νεμέα κι όχι η Νεμέα την πολιτική.