Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 8χρονος στο Ζεφύρι: Η ΕΛ.ΑΣ. ξέρει τους πιστολέρο – Κινητοποίηση για τη σύλληψή τους

Δύο άτομα, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων είναι γνωστά στις Αρχές, αναζητούνται για να συλληφθούν για τους πυροβολισμούς με θύμα 8χρονο αγόρι στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η οικογένεια του ανήλικου θύματος έδωσε από την πρώτη στιγμή στην Αστυνομία τα ονόματα των δραστών. Η οικογένεια του 8χρονου είχε στοχοποιηθεί από άλλη οικογένεια της περιοχής με την οποία είχε «αντιπαλότητα». Περίπου στις 19.00 σήμερα Σάββατο άτομα που κρατούσαν όπλα πέρασαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του 8χρονου και το «γάζωσαν». Την ώρα εκείνη, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το 8χρονο αγόρι έπαιζε στην αυλή και δέχτηκε πυρά.

Στο σημείο των πυροβολισμών έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής περίπου 10 κάλυκες. Η μητέρα του αγοριού έδωσε στην Αστυνομία τα ονόματα των δραστών, τους οποίους γνώριζε. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι ένοπλοι, οι οποίοι εκτιμάται ότι κρύβονται σε καταυλισμό.

Ήδη έχει δοθεί εντολή να μεταβούν στο Ζεφύρι διμοιρίες των ΜΑΤ τόσο για να συνδράμουν στην επιχείρηση εντοπισμού των δραστών όσο και να συνδράμουν σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια.

madata.gr