Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Artemisio Mountain Running – Μια εμπειρία… beyond ordinary

Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος

Κάθε πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου, εδώ και πέντε συνεχείς χρονιές, η Καρυά Αργολίδας βρίσκεται στο επίκεντρο του χειμερινού αθλητισμού και, δη, του ορεινού τρεξίματος. Είναι το πανέμορφο και γραφικό χωριό (που τηλεοπτικά το είδαμε στο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 ως… Κωλοκοτρωνίτσι).



 

Οι λάτρεις της φύσης, της περιπέτειας και του δρομικού αθλητισμού ανταμώνουν στην Καρυά, έτοιμοι κάθε χρόνο να ζήσουν μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία στο Αρτεμίσιο Όρος.

Το Artemisio Mountain Running πλέον έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των αθλητών και φιλοξενεί τους κορυφαίους στο είδος τους. η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος (ITRA), ως βαθμολογημένος αγώνας.

Περιλαμβάνει 4 μοναδικές διαδρομές, οι οποίες μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις οποιουδήποτε συμμετέχοντα, ανάλογα με την εμπειρία και την προετοιμασία του:

Mountain Running 26K

Trail Running 12K

Trail Running 5K

Kid’s Fun (Παιδικός Αγώνας) 1,5Κ

Η Οργανωτική Επιτροπή του AMR κάθε χρόνο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της διοργάνωσης, προσφέροντας έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού αγώνα. Η διοργάνωση έχει κεντρίσει το χορηγικό ενδιαφέρον πολλών μεγάλων και γνωστών εταιριών Ελλάδας και Ευρώπης, οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, την προηγούμενη ημέρα, καθώς και την ημέρα του αγώνα, εκτυλίσσονται επιπλέον συναφείς δραστηριότητες, όπως ημερίδες, παιδικές δραστηριότητες (τοξοβολία, αναρρίχηση, ισορροπία κτλ.), τεχνικές και περιβαλλοντολογικές ενημερώσεις, αλλά και έκθεση τοπικών προϊόντων από παραγωγούς.

Περισσότερες πληροφορίες στο artemisiomr.gr.