Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για τα αγροτικά έπειτα από πρόσκληση της αντιπολίτευσης

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, που θα διεξαχθεί την  Απριλίου 2024 Τρίτη και ώρα 08:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στη Νεμέα, Λεωφ. Παπακωνσταντίνου αριθ. 39Β  κατά τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 6  του Ν. 5056/2023, και το Ν.3463/06 – Άρθρο 95: Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

  1. Περί ίδρυσης Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Στατιστικών Δεδομένων και στελέχωσης τους με εξειδικευμένο προσωπικό.
  2. Περί Γραφείου προστασίας και διαχείρισης Ζώνης ΠΟΠ (διαεπαγγεμαλματική ομάδα).
  3. Περί πραγματοποίησης προωθητικών ενεργειών του Δήμου για την κορινθιακή σταφίδα και σύναψης συνεργασιών με άλλους σταφιδοπαραγωγούς Δήμους.
  4. Περί στοχευμένων επενδύσεων στην άρδευση και στη διαχείριση των υδάτινων πόρων γενικότερα.
  5. Περί αναδιάρθρωσης.

Σημειώνεται ότι τα θέματα  τέθηκαν υπόψη του Προέδρου μετά από πρωτοβουλία των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. ΠΑΛΥΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΕΦΑΛΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,  ΡΑΠΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΣΑΚΗΣ) του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΑΡΑΦΑΚΑ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΧΟΣ