Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βασίλης Τσιλιγκίρης: Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου, στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» έχει ανακοινώσει ο Βασίλης Τσιλιγκίρης.




 

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Βασίλης Τσιλιγκίρης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Δάφνη. Τα τελευταία χρόνια ζω με την οικογένειά μου και εργάζομαι στη Νεμέα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Γιάννη και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί.

Αποφάσισα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ανδριανάκο. Τον Βαγγέλη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, καθώς τον είχα καθηγητή κατά τα σχολικά μου χρόνια. Στέκομαι στο πλευρό του γιατί πιστεύω ότι το ήθος του, η εργατικότητά του και η εμπειρία του πάνω στη τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν εγγύηση για τον τόπο μας για τα επόμενα χρόνια. Με όπλα, το έργο του κατά την προηγούμενη θητεία κατά τα έτη 2011-2014 και το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σε αυτές τις εκλογές, που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη αλλά και εμπειρότερους στα αυτοδιοικητικά πράγματα, πιστεύω ότι ο Δήμος μας θα βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει και θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλη τη δυναμική του, που βασίζεται κυρίως στο κρασί και στην ιστορία του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πρέπει να δουλέψουμε για να γίνει η Νεμέα αυτή που θέλουμε και μας αξίζει και ο μόνος που μπορεί να το εγγυηθεί αυτό είναι ο Βαγγέλης Ανδριανάκος με τους συνεργάτες του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ.

Με εκτίμηση

Βασίλης Τσιλιγκίρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεμέας στο Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»