Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Eυχαριστίες Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στον Αστυνομικό Διευθυντή Πιπέρη Ευάγγελο

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον προηγούμενο Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρο για την έγκριση    που μας έδωσε προκειμένου κατασκευάσουμε τις προθήκες.

Επίσης ευχαριστούμε τον τωρινό Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΙΠΕΡΗ Ευάγγελο ο οποίος επικροτεί τις ενέργειες του Συνδέσμου και προσπαθεί να βρεθεί καταλληλότερος χώρος εντός της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας ώστε οι  ΠΡΟΘΗΚΕΣ να είναι  σε σημείο ποιο εμφανίσιμο και προσβάσιμο τόσο για τους συναδέλφους όσο και για τους πολίτες που θα επισκέπτονται την Έκθεση. 

Τέλος ευχαριστούμε τον  Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου  ΤΑΞΙΑΡΧΟ κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη ο οποίος έχει συμβάλει σε όλα αυτά με τις ανάλογες οδηγίες και προτάσεις του.

Ο Σύνδεσμός μας εν ευθέτω χρόνο  θα προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες προς την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προκειμένου οι μαθητές επισκέπτονται τον Εκθεσιακό Χώρο  ώστε να ενημερώνονται για την Ιστορική Διαδρομή της σημερινής Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες ( COVID – 19 ) προκειμένου γίνει γνωστή ή Έκθεση στο ευρύ κοινό της Αργολίδας για να την επισκέπτονται όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Η Έκθεση αυτή τελεί υπό την αιγίδα  του Συνδέσμου Αποστράτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας με την έγκριση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.-

Για το Δ.Σ.

Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ                                   Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

Γεν. Γραμματέας                                              Πρόεδρος