Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παραιτησκευούλα»: Χαμός στο Twitter για τις παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέων

Πάρτι στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν καυστικά τις παραιτήσεις των Δημητριάδη και Κοντολέοντα, με φόντο την υπόθεση παρακολουθήσεων.

Οι παραιτήσεις του Παναγιώτη Κοντολέων, του Γρηγόρη Δημητριάδη, οι υποκλοπές και η υπόθεση παρακολουθήσεων βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην κορυφή των τάσεων του Twitter.




 

Οι πολίτες άλλοτε χρησιμοποιώντας χιούμορ, άλλοτε με σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση κι άλλοτε με απορίες αναφορικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών, σχολιάζουν στα social media αιχμηρά τις πρόσφατες παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και του Παναγιώτη Κοντολέων.

Πλέον η υπόθεση φαίνεται πως έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με τις ευθύνες του πρωθυπουργού να είναι πια στο επίκεντρο, όσο οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Μη μπορώντας να καταλάβουν πώς γίνεται να συμβαίνουν αυτά στη χώρα, με την κυβέρνηση να συνεχίζει να μη δίνει επαρκείς εξηγήσεις, θέτουν καίρια ερωτήματα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα γίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης.

Μεταξύ άλλων σχολιάζουν και το μπαράζ αγωγών του Γρηγόρη Δημητριάδη σε μέσα και δημοσιογράφους, τονίζοντας την επικινδυνότητα του γεγονότος.

Ορισμένα από τα Tweets:

rosa.gr