Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία η εκδήλωση: Αποτίμηση Αποτελεσμάτων Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα10 Οκτωβρίου 1022 και ώρα 18:30μμ. η ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: Αποτίμηση Αποτελεσμάτων Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της  Εφοδιαστικής  Αλυσίδας».



 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, κος Χρίστος Δήμας, οι Αντιπεριφερειάρχες, κα Αθηνά Κόρκα και κος Χάρης Βυτινιώτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Γεώργιος Οικονόμου, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Βασίλης Νανόπουλος, και ο Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, κος Αντώνης Μακρής.

Ενώ ο καθηγητής  Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κος Γεώργιος Δουκίδης μίλησε εκτενέστερα για την εφοδιαστική αλυσίδα και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. Στην συνέχεια ο Διευθυντής Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας – Υπεύθυνος Έργου, κος Σωτήρης Κοροβήλος και ο Σύμβουλος ΣΕΛΠΕ, κος Νικήτας Καστής ανέλυσαν τα αποτελέσματα του έργου «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της  Εφοδιαστικής  Αλυσίδας» ΟΠΣ 5003110.

Η εκδήλωση έληξε με ερωτήσεις και απορίες από το κοινό.