Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην πόλη της Κορίνθου ο Πέτρος Τατούλης

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 82 χρόνια της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940, στην πόλη της Κορίνθου παρευρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου και στη συνέχεια την παρέλαση στην Κεντρική πλατεία της Κορίνθου.



 

Αναφερόμενος στην Εθνική μας Επέτειο ο πρ. Περιφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τα μηνύματα του Έπους του ’40 σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ. Οι Έλληνες παρέμειναν πιστοί στις Αρχές και στις Αξίες τους και αντιστάθηκαν με Ηρωισμό απέναντι στον ξένο κατακτητή, ξεπερνώντας τις πολιτικές ηγεσίες. Σήμερα που περνάμε μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη περίοδο, για μία ακόμη φορά η κοινωνία και οι πολίτες θα σταθούν εμπόδιο και θα ανατρέψουν όλους όσοι οδηγούν τη Χώρα μας στην παρακμή».

Τέλος ο κ. Τατούλης ευχήθηκε σε όλους τους Πελοποννήσιους και στους Απανταχού Έλληνες Χρόνια Πολλά.
Στις Επετειακές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Πισιμίσης, Γιώργος Πετρίτσης, Ντίνα Νικολάκου καθώς και τα στελέχη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Απόστολος Παπαφωτίου, Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Γιάννης Ροτζιώκος και Παναγιώτης Πιτσάκης.