Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ “παίζει” Μπάσκετ με τη Μικτή Πελοποννήσου 

To ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να βρίσκεται κοντά στους νέους και τις νέες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Με απόφαση της Διοίκησης το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προχώρησε σε χορηγία προς την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Πελοποννήσου ( ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ) προκειμένου να διεξαχθεί στην Τρίπολη η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος των Ενώσεων που συμμετέχουν αθλητές 15 και 16 ετών ( U-15 και U – 16 ).



 

Πρόκειται για δύο αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 ( 13:00 και 15:00 ) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τρίπολης και εντάσσονται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ( ΕΟΚ ).
Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα ( αρχίζει στις 13:00 ) η Μικτή Πελοποννήσου με αθλητές που γεννήθηκαν το 2007 ( U – 15 ) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ανατολικής Αττικής ( ΕΣΚΑΝΑ ) ενώ στο δεύτερο αγώνα της ημέρας ( θα αρχίσει στις 15:00 ) θα αναμετρηθούν οι ίδιες ομάδες με αθλητές που γεννήθηκαν το 2008 ( U – 16 ).

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προμηθεύτηκε και διέθεσε στη Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Πελοποννήσου το απαραίτητο αθλητικό υλικό για τη διεξαγωγή των αγώνων που αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνουν το Σάββατο που γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ( 3/12/22 ).

Το αθλητικό υλικό παρέδωσε την Τετάρτη 30/11/22 στον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρο Κουκάκη ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Κέντρου κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης των ομάδων. Κατά τη διάρκεια της παράδοση του αθλητικού υλικού παρών ήταν και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Χάρης Κουλουριώτης ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους εκπροσώπους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και τους αθλητές της Μικτής Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για τη σημαντική αυτή χορηγία τονίζοντας τη δυναμική παρουσία του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ευχήθηκε η συνεργασία με την Ένωση να συνεχιστεί προς όφελος των νεαρών αθλητών αλλά και των Σωματείων της Περιφέρειας.